Samen omgaan met kanker

Iedereen heeft behoefte aan een luisterend oor

14-02-2021      Interview RTV Slingeland

Ter ere van de opening van Oriolus zijn Desirée & Kirsty, coördinatoren van Oriolus, geïnterviewd door Cindy Geurkink van RTV Slingeland. Het interview is terug te zien via de volgende link:

Oriolus – YouTube

04-02-2021      Opening Oriolus

Na 3 jaar van voorbereidingen openen wij vandaag vol trots, op Wereldkankerdag, de deuren van inloophuis Oriolus. Een warme en veilige plek voor een luisterend oor, om je hart te luchten, voor een goed gesprek, vragen en informatie. Speciaal voor de opening laten wij u middels deze film kennismaken met Oriolus.

Opening Oriolus 04-02-2021 – YouTube

Bestuur, vrijwilligers & coördinatoren Oriolus

23-01-2021      Vrijwillige klussers 
Op 4 februari gaat Oriolus – online- open.
Ondertussen wordt er hard gewerkt om van de locatie een mooie en fijne plek te maken. Vele handen maken licht werk! In kleine groepjes steken diverse vrijwilligers hun handen uit de mouwen. Hartverwarmend is de steun vanuit de Horeca Winterswijk. In deze moeilijke periode voor de Horeca, steken ze belangeloos de handen uit de mouwen voor Oriolus. Geweldig! 

Horeco Winterswijk helpt Oriolus (achterhoeknieuwswinterswijk.nl)

03-01-2021      Het nieuwe SKB patiëntmagazine is uit!

Met daarin aandacht voor Oriolus en de mammacarepolikliniek. Het magazine is gratis op te halen in het SKB en online te lezen via de volgende link: Het nieuwe patiëntmagazine is uit! | SKB Winterswijk 

  

27-12-2020      Verbouwing in volle gang!

Momenteel is het vakantie, maar vanaf 4 januari gaat de aannemer met het laatste gedeelte van de verbouwing verder. Mooie veranderingen zijn al zichtbaar. Hierbij een inkijkje van de locatie zoals deze er nu uitziet. 

09-11-2020        Huis in Actie – KWF 

Deze week is de campagne gestart op de radio, in de krant en op social media om aandacht voor de IPSO inloophuizen te vragen.

IPSO inloophuizen richten zich op kwaliteit van leven van mensen geraakt door kanker. Het inloophuis is een onmisbare plek. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Helaas hebben inloophuizen het op dit moment financieel zwaar. Corona trok een streep door veel evenementen, waardoor actievoerders niet in actie konden komen om geld op te halen. Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

Klik op het logo om uw donatie te doen

12-10-2020        Oriolus: samen omgaan met kanker

De coördinatoren zijn geïnterviewd door Verona Westera van het Achterhoek Nieuws over de komst en het belang van Oriolus, dit is hier te lezen Achterhoek Nieuws